Zekerheid is continuïteit

Zekerheid is continuïteit

Hoe krijgen of houden we uw bedrijf weer op de been in geval van schade of rampspoed? In de kern draait het altijd om deze vraag. Praten over aansprakelijkheids-, brand-, verkeer- of cyberrisico’s heeft pas zin als we uw bedrijfsprocessen tot in de vezels hebben begrepen. We werken volgens een vaste methode die zich het best laat omschrijven als: grondig, no nonsense en begrijpelijk. Voor onze aanpak hanteren wij een aanpak die gebaseerd is op het theoretisch model van de het Business Model Canvas. 

Maar het afsluiten van verzekeringen maakt  ons niet bijzonder, de manier waarop wel.

Hiermee komt de onderscheidende waarde van uw bedrijf centraal te staan in de gesprekken. We bekijken zo de risico’s en verzekeringen door een eigentijdse bril. Het wegnemen van onzekerheid op uw cruciale bedrijfsprocessen is dé manier om uw bedrijf draaiende te houden als het tegen zit. Vanzelfsprekend komen dan risico’s zoals brand, aansprakelijkheid, cybercrime en diefstal vanzelf aan de orde. Maar het afsluiten van verzekeringen maakt ons niet bijzonder, de manier waarop wel.


presteren

Iedere dag presteren wij voor u en gaan we voor het beste resultaat.

Jeroen Euser, NLG Arbo

Rubrieken

Samen kom je verder

L&B hoort zelfstandig bij de 70 grootste verzekeringskantoren van ons land. Toch heeft het heel wat samenwerkingsrelaties met partijen die in Nederland aan de top staan.

Zo is L&B de initiatiefnemer van NLG (de Noordeloosgroep). Dit is een samenwerkingsverband van 13 grote assurantiebedrijven die zowel in het particuliere marktsegment werken, als actief zijn op de bedrijvenmarkt. Wij werken met elkaar samen om u nog beter van dienst te kunnen zijn door kennis te delen, efficiënte werkprocessen en producten te ontwikkelen en een scherpe inkoop bij verzekeraars en dienstverleners te bewerkstelligen (www.nlg-groep.nl). 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen!?