Regie op continuïteit

L&B Verzekeringen

Regie op continuïteit

L&B Verzekeringen

Regie op continuïteit

Zekerheid is continuïteit

Risico is het effect van onzekerheid op uw bedrijfsdoelstellingen. En vanuit dat vertrekpunt houden wij ons bezig met de vraag: Hoe krijgen of houden we uw bedrijf weer op de been in geval van schade of rampspoed? In de kern draait het altijd om deze vraag. Praten over aansprakelijkheids-, brand-, verkeer- of cyberrisico’s heeft pas zin als we uw bedrijfsprocessen tot in de vezels hebben begrepen. We werken volgens een vaste methode die zich het best laat omschrijven als: grondig, no-nonsense en begrijpelijk.

Aansprakelijkheid

Vroeg of laat krijgt een bedrijf te maken met één van de facetten van aansprakelijkheid. De verantwoordelijkheid voor uw dienst of product neemt dit nu eenmaal met zich mee. Toch kunt u uw tijd beter besteden dan aan juridisch getouwtrek.

Gelukkig zijn hiervoor verzekeringsoplossingen in de vorm van bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, maar ook cyber en rechtsbijstand.

Bezit

Brand, diefstal of overstroming zijn scenario’s waar je liever niet aan denkt, maar helaas leert onze praktijk dat we reëel moeten zijn in wat ons kan overkomen. Verzekeringsoplossingen zijn er onder andere in de vorm van gebouwen-, inventarisgoederen-, machinebreuk-, bedrijfsschade- en reconstructieverzekeringen.

Mobiliteit

“Zonder transport staat alles stil” is een veel gehoorde kreet. Vrijwel in ieder bedrijf speel mobiliteit een belangrijke rol. Of het nu over zee aankomt of u bezoekt uw klant op de fiets van de zaak. Verzekeringsoplossingen zijn er in de vorm van wagenpark-, bestelauto-, personenauto-, eigen-vervoer-, zakelijke reis- en transportverzekeringen.

Lesly Severijnen