Bijdragen aan úw succes

Wij zijn een advieskantoor waar het bruist en waar we ons verantwoordelijk voelen voor de afspraken die we met onze relaties maken. Het streven naar het beste advies, waarbij u zich optimaal “klant” voelt, dat zit opgesloten in ons DNA.

L&B Zakelijk

L&B Groep is de kracht van samen! Gespecialiseerde adviseurs zijn voor u actief in een markt die geen geheimen voor ze kent. De combinatie van vakmanschap en aandacht geeft het grote geheel de slagkracht om voor onze relaties iedere dag relevant te zijn. 

L&B Zakelijke diensten

L&B Pensioen

Beheer en advies van collectieve pensioenregelingen

L&B Arbo

In mensen ligt het kapitaal

Onze werkwijze

De route naar een langdurige samenwerking

1

Passen we bij elkaar?

Als je goed snapt wat de ander van jou verwacht, dan sta je aan de basis van een duurzame relatie.

2

Niet alles hoeft op de schop

Groot denken, klein starten en slim groeien.

3

Er is altijd een keuze!

Wij zorgen dat er wat te kiezen valt. We houden van maatwerkoplossingen die echt passen.

4

Verandering is de constante

Ondernemerschap is dynamisch, dat is onze methode van analyseren, adviseren en onderhouden ook!

Wij nemen ons werk serieus

Allereerst is het goed om te weten dat wij ons werk serieus nemen en geloven in betrouwbaarheid en transparantie. Niet alleen tussen klant en adviseur, maar ook tussen ons kantoor en de verzekeraars. We respecteren elkaar daarbij en gaan op de inhoud voor onze klanten door het vuur.

Vertrouwen in de medemens

Ons verzuimmanagement wordt ingezet vanuit vertrouwen, dat werkt niet voor bedrijven die hun medewerkers per definitie wantrouwen en die de druk zo hoog mogelijk opvoeren. Aan de andere kant zullen we voor ondernemers die hun medewerkers koesteren de meest mooie resultaten kunnen boeken. Past u bij ons?


Voor wie

Voor wie werken we

Grote bedrijven

Grote bedrijven

Groot maar niet te groot

Onze grote klanten hebben als kenmerk dat ze ondanks hun omvang geen corporate cultuur kennen. De ziel zit nog in het bedrijf en de ondernemersgeest is nog niet uit de fles. De belangen en activiteiten ontstijgen ruimschoots de regio, maar desondanks praten we met elkaar nog over concrete zaken. De inzet van onze specialistische kennis haakt in op de steeds lastiger wordende vraagstukken en voor de meest moeilijk te verzekeren risico’s zetten we onze beurskanalen in.

MKB met passie!

MKB met passie!

Liever lastig

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Maar bij L&B worden wij extra enthousiast als uw bedrijf nét dat ene ongebruikelijke vraagstuk voor ons heeft bewaard. Een moderne kijk op uw mensen? Of is het die innovatieve machinerie? Voor ons zit daar de uitdaging.

Snelle groeiers

Snelle groeiers

Van ZZP naar de volgende fase

Waar iets nieuws ontstaat is dynamiek en daarin voelen we ons als een vis in het water. Voor ambitieuze starters bieden we rust en zekerheid. We kijken mee, brengen onze ervaring in en groeien graag met u mee. Van de eerste inschrijving in de KVK, het eerste personeelslid tot het eerste eigen pand. We doen het samen.

Specialisaties

Hier hebben we bewezen de doelgroep écht goed te begrijpen!

We zijn inmiddels al een aantal jaren de vaste partner van Techniek Nederland. We staan garant voor de uitvoering van vrijwel het complete verzekeringspakket van de installateurs van Nederland waarbij Techniek Nederland de adviserende taak op zicht neemt. Een taak waar we trots op zijn en volop in investeren.

De zorgsector ligt ons nauw aan het hart. In de afgelopen 10 jaar hebben we o.a. in samenwerking met de verzekeringstak van Zorg & Welzijn en met Avéro Achmea diverse verzekeringsoplossingen geboden. Ook grote zorginstellingen in onze regio hebben we geadviseerd en geholpen met dienstverlening en producten die speciaal zijn bedacht om de verzuimcijfers weer op de rit te krijgen.

Een nichemarkt waarin we inmiddels ruime ervaring hebben opgedaan. We helpen onze relaties met verzekeringsproducten en dienstverlening die exact is toegesneden op de flexmarkt. De private uitvoering van het ziekteweteigenrisicodragerschap is een heel mooi voorbeeld van een specialisme dat we inzetten voor een groot deel van de marktspelers.

“Dezelfde taal spreken” is misschien wel de grootste waarde voor deze markt. Een team van specialisten kent u wereld en heeft aan een half woord genoeg. Maak gebruik van onze mantels en inkoopkracht. Niet alleen om risico’s te verzekeren, maar ook om toe te werken naar een mooie schadestatistiek.