Regie op risico

L&B Verzekeringen

Regie op risico

L&B Verzekeringen

Regie op risico

Bescherm het waardevolle

Waar verzekeren volgens ons om draait? Om het beschermen van datgene wat voor u waardevol is. Thuis is waar u tot rust komt, waar herinneringen worden gemaakt en u de boel even de boel kan laten. Als u verrast wordt door ziekte, brandschade, waterschade of misschien zelfs wel aansprakelijkheid, dan is dat al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat de gevolgen te overzien zijn en u snel weer “thuis” kunt komen.

Schadeverzekering

Geen gezeur garantie! Een veel gehoorde kreet binnen de muren van L&B. Je bent heel de dag druk en dan wil je privé de zaken gewoon goed geregeld hebben. Moet dat altijd tegen de allerlaagste prijs? Nee hoor! Maar dan heb je wel je gewoon je een vast aanspreekpunt, een kantoor waar je gewoon binnen kunt stappen en een schadeteam waar je “u” tegen zegt. En dat vinden wij dan weer de normaalste zaak van de wereld.

Dus uw volledige pakket met verzekeringen sluit u natuurlijk graag bij ons. Welke dekking u ook nodig heeft, het Drechtsteden Zekerheid Pakket heeft het allemaal.

Zorgverzekering

Eén van de hoogste premies binnen uw huishouden is de zorgverzekering. Voor particuliere en zakelijke klanten heeft L&B meerdere collectiviteiten beschikbaar. Juist omdat ieder gezin anders is. klik hier voor een premie- en dekkingsoverzicht.

Margriet den Houter - Stam