Wie is L&B?

“Als u ons écht wil leren kennen, dan is de kennismaking met onze medewerkers de meest leuke en effectieve manier. Wij controleren niet op productielijstjes, inlogtijden en andere middelen die veel managers zo graag inzetten. Wat we wel doen? We werken met gepassioneerde professionals, die we vertrouwen geven en hun ontwikkeling stimuleren. Zolang wij maar heel goed voor onze mensen zorgen, zullen onze mensen heel goed voor u zorgen.”

quote-1

Iedere dag moet in het teken staan van waardevolle dingen doen voor onze klanten. Simpelweg echt relevant willen zijn, vanuit passie en talent voor ons vak, dat is L&B.

Bertjan Scheepbouwer, Directie

Visie

Beloofd is Beloofd

Eigenbelang gaat nooit boven het klantbelang.

Wij zetten onze medewerkers op één zodat zij u op één kunnen zetten. Ontwikkeling van onze mensen staat daarbij centraal.

We geven alleen advies over onderwerpen waar we heel goed in zijn; en nemen hiervoor verantwoordelijkheid.

Wij staan niet stil. Ondernemen is bewegen en daarom is onze organisatie ingericht op verandering.

De maatschappij zijn wij! Onze omgeving mag voelen dat we er zijn én bijdragen.

Alles onder 1 dak. Verzekerd van dynamiek.

Je bent zo goed als je laatste advies, je laatste schadedossier of je laatste hypotheek. Juist daarom willen we dat we elkaar dagelijks kunnen inspireren om altijd het beste voor onze klanten te doen. We hebben onze medewerkers daar speciaal op uitgezocht en dat “goede” zullen we altijd willen behouden. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een enkel bedrijf, naar een groep van gelieerde bedrijven. Ieder bedrijf met zijn eigen specifieke positie in de markt en met zijn eigen bevlogen medewerkers. We hebben nu met elkaar het punt bereikt dat we de kracht van deze samenwerking nadrukkelijker willen onderstrepen. Als groep is ons plafond nog lang niet bereikt.

Samenleving

Onze omgeving mag merken dat we er zijn.

Samenleving

Onze omgeving mag merken dat we er zijn.

We geloven in de kracht van de verenigingen in een samenleving en we leveren daar graag onze bijdrage aan. We doen dat op verschillende niveaus. We vinden sporten voor jong en oud enorm belangrijk en dragen de sportclubs daarom een warm hart toe, maar ook andere instellingen en initiatieven kunnen jaarlijks op ons rekenen.

PKC SWKGroep

L&B is shirtsponsor van het vlaggenschip van PKC/Vertom

L&B en PKC/Vertom is een huwelijk van vele jaren. PKC is een begrip in Nederland en wij zijn trots op deze sportieve vertegenwoordiging van onze mooie gemeente. Bij PKC staat “iedereen doet mee” centraal en dat onderschrijven wij maar al te graag. Vanaf seizoen 2020/2021 staat L&B weer fier op de shirts van het vlaggenschip.

Verenigingsrun

De L&B Verenigingsrun

De L&B Verenigingsrun is ons lievelingsevenement van het jaar. Samen met een heel team van vrijwillige L&B’ers organiseren we dit sportfeest. Vanaf de start lopen ca 2000 fanatieke lopers rondjes van ca 2,5 km voor de clubkas. Alle verenigingen en stichtingen uit Papendrecht mogen zich aanmelden en wij dragen per gelopen rondje een mooi bedrag bij aan de kas van de penningmeesters.

Welkom in onze nieuwe werkplaats!

Sinds kort zijn we eigenaar van een prachtig nieuw kantoor in het centrum van Papendrecht. Op de plek waar VORM Bouw geschiedenis schreef nemen wij het stokje maar al te graag over. Op ruim 1800 m2 kantoor oppervlakte creëerden we een bijzondere werksfeer met veel ruimte voor ontmoeting en plezier. De Veerweg 165 in Papendrecht is vanaf 22 maart de plek waar we nieuwe hoofdstukken gaan toevoegen aan het verhaal van L&B.