Regie op geld

L&B Financieel Advies

Regie op geld

L&B Financieel Advies

Regie op geld

Regie op geld is regie op je toekomst

Als het gaat om financieel advies dan is L&B Financieel Advies echt de plek waar u wilt zijn. Naast particuliere relaties zijn wij al vele jaren gespecialiseerd in het adviseren van de DGA in zijn privé situatie.

Alles start met een eerste consult en daarna kiest u zelf op welke manier u graag verder gaat.

Het financieel consult

We starten altijd op dezelfde plek: het financieel consult. Tijdens dit gesprek staat het onderwerp dat u bezig houdt centraal. We gebruiken een beknopte verzameling van uw persoonlijke gegevens om te illustreren wat de impact is van bepaalde keuzes.

Wij bieden de mogelijkheid om achteraf een kort rapport te ontvangen van datgene wat er is besproken. Na afloopt heeft u de keuze om het consult een vervolg te geven of te stoppen.

Financiële planning

Kiest u na het financieel consult voor financiële planning, dan gaan wij met elkaar de diepte in. We brengen nauwkeurig in kaart hoe uw financiële leven er nu uit ziet en wat het effect is als bepaalde scenario’s zich voltrekken. We diepen de scenario’s uit van:

  • Overlijden
  • Arbeidsongeschikt raken
  • Oud worden (pensioen)

We maken samen met u keuzes ten aanzien van het gewenste netto resterende inkomen. In feite bepalen we met u welk welstandsniveau wenselijk is als een van deze scenario’s zich voordoet. Onze adviezen voor de productoplossingen worden perfect afgestemd op de bevindingen van uw financieel plan.

Productadvies en bemiddeling

Onze adviseurs maken voor u een productadvies waarin exact is opgenomen welke keuzes worden gemaakt en waarom we dat adviseren. We onderscheiden daarin drie verschillende opties:

  • Productadvies overlijden (overlijdensrisicoverzekeringen);
  • Productadvies arbeidsongeschiktheid (afsluiten van een AOV of WIA aanvullingspolis)
  • Productadvies pensioen en eerder stoppen (lijfrenten en pensioen producten)

Welke keuze u ook maakt, we zullen altijd afspraken met u maken over de manier waarop we de door ons geadviseerde producten up to date houden. Voor ons is dat niet meer dan vanzelfsprekend. We voorkomen daarmee zoveel teleurstelling achteraf.

Mirjam van der Graaf - Brandhorst