Regie op wonen

L&B Hypotheken

Regie op wonen

L&B Hypotheken

Regie op wonen

Hypotheek op maat

Eindelijk dat mooie appartement gevonden? Of misschien wel die kavel grond op een droomplek? Of gaat u verduurzamen en wilt u daarom uw hypotheek herzien?

Wat uw situatie ook is, wij gaan u helpen. Een hypotheek heeft immers grote impact op uw financiële leven en daar spelen wij graag een rol in. Een hypotheek is bovendien een heel persoonlijke zaak. Niet altijd is de goedkoopste oplossing ook de beste oplossing en daar is onze aanpak dan ook op gericht. Een goed advies sluit aan op: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Wat zeggen anderen?

L&B op advieskeuze.nl

Inventarisatie

Eerst maken we kennis, leggen we onze werkwijze uit en stellen we met u de overeenkomst van opdracht op. Zo weet u vooraf voor welke kosten u komt te staan.

Samen maken wij vervolgens een inventarisatie van de totale financiële situatie van u en uw gezin. We leren elkaar zo écht goed kennen en horen graag hoe u tegen risico’s aankijkt. Als we goed in beeld hebben waar u staat, pas dan kijken we waar u voor gaat.

Advies & Beheer

Na de inventarisatie en analyse van wat u al heeft geregeld volgt een advies. Het advies is toegespitst op uw wensen en doelen en gebaseerd op de financiële mogelijkheden. We zorgen dat er wat valt te kiezen en zijn pas tevreden als u rust heeft over uw keuze en snapt hoe we tot onze adviezen zijn gekomen.

In de beheerfase gaan wij samen met u na of de gegevens nog actueel zijn en of er aanpassingen nodig zijn. Zo kunnen we tijdig ingrijpen als dat nodig is. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Hypotheek actie

Actie

L&B Hypotheken en Q Makelaars trekken samen op in de Drechtsteden. Onder de noemer "Regie op wonen" brengen zij hypotheek- en makelaarsdiensten samen onder één dak. Om de lancering van deze samenwerking te vieren, bieden Q Makelaars en L&B Hypotheken, in 2024 de eerste klanten die een hypotheek afsluit drie gratis diensten aan:

  • Gratis eerste gesprek
  • Gratis waardebepaling
  • Gratis complete aankoopbegeleiding
Meer info

Biedingsservice

Een woning kopen is een serieuze aangelegenheid, immers de bedragen zijn enorm. Toch zijn de tijden dat u nog een 2e of 3e keer mocht kijken en rustig kon overleggen met uw aankoopmakelaar voorbij. Het begint allemaal met het inplannen van een bezichtiging, maar dat blijkt soms al een uitdaging op zich. Kijkdagen zijn gemeengoed geworden. Bij een dergelijke bezichtiging geeft de makelaar aan voor wanneer jij je bod mag uitbrengen.

De L&B Biedingsservice biedt dan uitkomst. In overleg met u brengen wij het bod over aan de verkopende partij en dat geeft de verkopers vertrouwen. Enerzijds omdat wij heel goed bekend zijn met het netwerk van makelaars en anderzijds omdat de makelaar weet dat wij uw situatie heel goed kennen en dus geen bod uitbrengen wat niet waargemaakt kan worden.

Ryan den Dekker