Maak kennis met onze vakgebieden.

Ons werkt neemt met zich mee dat we bij heel veel bedrijven in de keuken mogen kijken. Van zakelijke dienstverleners en kleine winkeliers tot grote aannemers en technische bedrijven. We herkennen het vakmanschap van de onderneming vaak al van afstand. Je ziet het aan de ogen die gaan stralen, de netheid van de werkplaats of de ambitie voor duurzaam ondernemerschap. Het is precies dat vakmanschap waarmee we bij L&B óns werk benaderen.

  Onze vakgebieden

  Zekerheid is continuïteit

  Zakelijk verzekerd

  Zekerheid is continuïteit

  Hoe krijgen of houden we uw bedrijf weer op de been in geval van schade of rampspoed? In de kern draait het altijd om deze vraag. Praten over aansprakelijkheids-, brand-, verkeer- of cyberrisico’s heeft pas zin als we uw bedrijfsprocessen tot in de vezels hebben begrepen. We werken volgens een vaste methode die zich het best laat omschrijven als: grondig, no nonsense en begrijpelijk.

  Aansprakelijkheid

  Vroeg of laat krijgt ieder bedrijf te maken met de juridische jungle.... u kunt u tijd wel beter besteden! Gelukkig zijn hiervoor verzekeringsoplossingen in de vorm van bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, maar ook cyber en rechtsbijstand. 

  Bezit

  Brand, diefstal of overstroming zijn scenario’s waar je liever niet aan denkt, maar helaas leert onze praktijk dat we reëel moeten zijn in wat ons kan overkomen. Verzekeringsoplossingen zijn er onder andere in de vorm van gebouwen-, inventarisgoederen-, machinebreuk-, bedrijfsschade- en reconstructieverzekeringen.

  Mobiliteit

  “Zonder transport staat alles stil” is een veel gehoorde kreet. Vrijwel in ieder bedrijf speel mobiliteit een belangrijke rol. Of het nu over zee aankomt of u bezoekt uw klant op de fiets van de zaak. Verzekeringsoplossingen zijn er in de vorm van wagenpark-, bestelauto-, personenauto-, eigen-vervoer-, zakelijke reis- en transportverzekeringen.

  In mensen ligt het kapitaal

  Werknemers en arbo

  In mensen ligt het kapitaal

  Van oudsher een vakgebied dat L&B heeft geclaimd en waar in de afgelopen 30 jaar unieke dienstverlening uit voort is gekomen. Inmiddels kunnen we met een gerust hart zeggen dat we op dit gebied een gerenommeerde gesprekspartner voor u zijn. Voor advies over collectieve pensioenregelingen staat L&B Pensioen voor u klaar.

  De afdeling Arbo en Employee Benefits adviseren over regie op verzuim, re-integratie, eigenrisicodragen en de (werknemers)verzekeringen die hier mee samenhangen.

  Werknemersverzekeringen

  Landelijk toonaangevend. Voor alle verzekeringen rondom zorg, ongevallen, verzuim, eigen-risicodragen en WIA-aanvullingsregelingen.

  Pensioenen

  Een team van professionals kennen de wereld van werknemerspensioen tot in hun vezels. Van het opzetten, tot het harmoniseren en beheren van uw contracten, u zult niet snel overvragen. Ook voor due-dilligence onderzoeken zijn wij u graag van dienst.

  L&B Arbo

  NLG Arbo Drechtsteden is onze gecertificeerde arbodienst. We werken hier volgens het regiemodel, waarbij de menselijke maat het uitgangspunt is. In bijna 20 jaar tijd groeide deze dienstverlening uit tot een zelfstandige L&B onderneming met klanten ver buiten onze eigen regio. Met L&B Flex zijn we gespecialiseerd in de uitvoering van de Ziektewet, veelal voor uitzendbureaus. Berekenen van de uitkering, het verlonen en uitkeren, de arbo begeleiding voor de zieke werknemers, het is voor ons dagelijks werk. Op de Flexmarkt voelen wij ons thuis!

  Ook thuis goed geregeld

  Privé verzekerd

  Ook thuis goed geregeld

  Ook privé wilt u dat de boel op de rit blijft bij schade, ziekte of andere rampspoed. De BV “thuis” moet immers ook soepeltjes draaien. We zijn er voor iedereen, maar voor ondernemers en directeuren hebben we extra goed nieuws: Wij snappen wat nodig is om zakelijk en privé te combineren.

  Schadeverzekeringen

  Geen gezeur garantie! Een veel gehoorde kreet binnen de muren van L&B. Je bent heel de dag druk en dan wil je privé de zaken gewoon goed geregeld hebben. Mag dat iets meer kosten? Ja hoor! Maar dan heb je wel je gewoon je vast aanspreekpunt en een schadeteam waar je “u” tegen zegt.

  Financieel Advies

  Een hypotheekadvies, een AOV een compleet financieel plan door een financieel planner? Het is voor ons dagelijks werk. Een adres waar u alle deskundigheid nog gewoon onder één dak aantreft.

  Zorgverzekeringen

  Eén van de grootste premies binnen uw huishouden is de zorgverzekering. Voor particuliere en zakelijke klanten heeft L&B meerdere collectiviteiten beschikbaar. Juist omdat ieder gezin anders is. klik hier voor een premie- en dekkingsoverzicht.

  Onze werkwijze

  De route naar een langdurige samenwerking

  Passen we bij elkaar? Een zorgvuldige inventarisatie is de basis van een lange duurzame relatie

  Niet alles hoeft op de schop! Groot denken, klein starten en slim groeien.

  Er is altijd een keuze! Wij zorgen dat er wat te kiezen valt.

  Wij zorgen voor het onderhoud. Eenmaal geregeld houden wij uw zaken in de gaten

  Staan we er nog goed voor? Ondernemen staat voor dynamiek. Onze methode borgt dat we daarop zijn ingericht.

  Samenwerkingspartners

  We doen dit niet alleen