Wij werken hard voor bijna iedereen

Voor bijna iedereen? Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar we menen dit serieus. We gaan bij L&B voor langdurige relaties met onze klanten en dan kun je vooraf maar beter een gedegen onderzoek doen of wij wel leveren wat ú van ons verwacht en of de kernwaarden over en weer een beetje aansluiten.

  Quote

  Pas als je elkaar echt begrijpt kunnen we een bijdrage leveren aan het succes van uw onderneming.

  Neem contact op

  Bijna voor iedereen

  Passen wij bij elkaar?

  Waarom

  Bijna voor iedereen

  Passen wij bij elkaar?

  We nemen dus de tijd om te onderzoeken of er een gezonde basis is voor een langdurige samenwerking en of we elkaar vinden op de kernwaarden, maar wat betekent dat dan.

  Allereerst is het goed om te weten dat wij ons werk serieus nemen en geloven in betrouwbaarheid en transparantie. Niet alleen tussen klant en adviseur, maar ook tussen ons kantoor en de verzekeraars. We respecteren elkaar daarbij en gaan op de inhoud voor onze klanten door het vuur.

  Een ander voorbeeld is de manier waarop wij verzuimmanagement inzetten, dat werkt niet voor bedrijven die hun medewerkers per definitie wantrouwen en die de druk zo hoog mogelijk opvoeren. Aan de andere kant zullen we voor ondernemers die hun medewerkers koesteren de meest mooie resultaten kunnen boeken. Past u bij ons?

  Klant Soort 3

  Grote bedrijven

  Groot maar niet te groot

  Onze grote klanten hebben als kenmerk dat ze ondanks hun omvang geen corporate cultuur kennen. De ziel zit nog in het bedrijf en de ondernemersgeest is nog niet uit de fles. De belangen en activiteiten ontstijgen ruimschoots de regio, maar desondanks praten we met elkaar nog over concrete zaken. De inzet van onze specialistische kennis haakt in op de steeds lastiger wordende vraagstukken en voor de meest moeilijk te verzekeren risico’s zetten we onze beurskanalen in.

  Klant Soort 2

  MKB met passie!

  Raar is leuk

  Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Maar bij L&B worden wij extra enthousiast als uw bedrijf nét dat ene ongebruikelijke vraagstuk voor ons heeft bewaard. Een moderne kijk op uw mensen? Of is het die innovatieve machinerie? Voor ons zit daar de uitdaging.

  Klant Soort 1

  Snelle groeiers

  Van ZZP naar de volgende fase

  Waar iets nieuws ontstaat is dynamiek en daarin voelen we ons al een vis in het water. Voor ambitieuze starters bieden we rust en zekerheid. We kijken mee, brengen onze ervaring in en groeien graag met u mee. Van de eerste inschrijving in de KVK, het eerste personeelslid tot het eerste eigen pand...we doen het samen.

  Specialisaties

  Hier hebben we bewezen de doelgroep écht goed te begrijpen!

  Technische bedrijven

  We zijn inmiddels al een aantal jaren de vaste partner van Techniek Nederland. We staan garant voor de uitvoering van vrijwel het complete verzekeringspakket van de installateurs van Nederland waarbij Techniek Nederland de adviserende taak op zicht neemt. Een taak waar we trots op zijn en volop in investeren.

  Zorg en welzijn

  De zorgsector ligt ons nauw aan het hart. In de afgelopen 10 jaar hebben we o.a. in samenwerking met de verzekeringstak van Zorg & Welzijn en met Avéro Achmea diverse verzekeringsoplossingen geboden. Ook grote zorginstellingen in onze regio hebben we geadviseerd en geholpen met dienstverlening en producten die speciaal zijn bedacht om de verzuimcijfers weer op de rit te krijgen.

  Flexmarkt

  Een nichemarkt waarin we inmiddels ruime ervaring hebben opgedaan. We helpen onze relaties met verzekeringsproducten en dienstverlening die exact is toegesneden op de flexmarkt. De private uitvoering van het ziekteweteigenrisicodragerschap is een heel mooi voorbeeld van een specialisme dat we inzetten voor een groot deel van de marktspelers.

  Hoogwerkers en werkmateriaal

  “Dezelfde taal spreken” is misschien wel de grootste waarde voor deze markt. Een team van specialisten kent u wereld en heeft aan een half woord genoeg. Maak gebruik van onze mantels en inkoopkracht. Niet alleen om risico’s te verzekeren, maar ook om toe te werken naar een mooie schadestatistiek.

  Onze trots

  Zij gingen u voor

  het Energiehuis
  Den Dunnen
  Van Alphen Transport
  Van den Bergh & Co
  Metalura
  Officious
  Letselschade.com
  M2E
  Vertom
  A&P