L&B Hypotheken en Q Makelaars trekken samen op in de Drechtsteden

L&B Hypotheken en Q Makelaars bundelen hun krachten om hun relaties een compleet dienstenpakket aan te bieden. Onder de noemer “Regie op wonen” brengen zij hypotheek- en makelaarsdiensten samen onder één dak.

Deze strategische samenwerking is ontstaan uit de gedeelde visie van Q Makelaars en L&B Hypotheken om hun klanten echt te ontzorgen voor al hun woonbehoeften. Met deze samenwerking wordt dit mogelijk. Klanten kunnen heel laagdrempelig vanuit één loket optimaal worden bediend.

Drie gratis diensten

Drie gratis diensten

Profiteer nu van drie gratis diensten bij het afsluiten van een hypotheek! Om de lancering van deze samenwerking te vieren, bieden L&B Hypotheken en Q Makelaars, in 2024 de eerste klanten die een hypotheek afsluiten drie gratis diensten aan:

  1. Gratis waardebepaling: Ontvang een waardebepaling van uw woning zonder kosten.
  2. Gratis eerste gesprek: Zowel voor hypotheekadvies als voor verkoop van uw woning, bieden wij een kosteloos eerste gesprek aan.
  3. Gratis complete aankoopbegeleiding: Profiteer van gratis aankoopbegeleiding, die normaal kan oplopen tot € 1.500,- . Meer informatie vindt u op qmakelaars.nl.

Bent u of kent u iemand die op zoek is naar een woning of bezig is met het plannen van die droomverbouwing?

Neem dan snel contact op om van dit aanbod te profiteren! Voor meer informatie of om van dit aanbod te profiteren, neem direct contact op.